Mēs piedāvājam plašu gultņu klāstu no ražotāja - uzņēmuma BBC-R!
Ziņas

Mēs piedāvājam plašu gultņu klāstu no ražotāja - uzņēmuma BBC-R!

Uzņēmums SIA “Larta 1”, kas tika dibināts Rēzeknē,  1961. gadā, piedāvā saviem klientiem plašu rezerves daļu sortimentu lauksaimniecības tehnikai. Tostarp piedāvājam arī plašu gultņu klāstu. Būdams, Latvijā vienīgā gultņu ražotāja - uzņēmuma BBC-R - autorizētais izplatītājs, mēs skaidri ievērojam visas prasības pēc pienācīgiem gultņu uzglabāšanas apstākļiem mūsu noliktavā.

Gribētu arī ar Jums dalīties dažos svarīgos padomos gultņu uzglabāšanā.

  1. Gultņu uzglabāšanas garantijas laiks - 3 gadi. Ilgāks uzglabāšanas laiks ievērojami samazina gultņu ekspluatācijas īpašības. Pārsniedzot šo laiku, gultņiem jāveic “pārkonservācija” - gultņu skalošana un ziedes maiņa. Šajā gadījumā Jums jāgriežās pie ražotāja.
  2. Lai maksimāli ilgstoši saglabātu gultņu ekspluatācijas īpašības, tie tiek glabāti slēgtās telpās ar ventilāciju.
  3. Gultņi tiek uzglabāti horizontālā stāvoklī uz speciāli iekārtotiem plauktiem.
  4. Kartona kārbai un polietilēna gultņa iepakojumam nedrīkst būt bojātiem, pretējā gadījumā gultņi pakļauti mitruma un putekļu iedarbībai, kas noved pie gultņa ekspluatācijas laika samazināšanos un bojājumiem.
  5. Jāizvairās no krasām temperatūras svārstībām telpās, tā kā tas noved pie kondensāta veidošanos un korodēšanas pat iepakotos gultņos. Šādos gadījumos gultnis nav piemērots ekspluatācijai.

Larta - izvēlies profesionāļus!

: